google

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Ξόρκια - Πριν από κάθε εργασία 1

Τα Βασικά που πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε κάποιο ξόρκι, φίλτρο, εργασία κλπ.
ΓΕΜΙΣΗ: Γέμιση ονομάζουμε την περίοδο από τη Νέα Σελήνη μέχρι την Πανσέληνο δηλαδή όταν το φεγγάρι γεμίζει! Σε γέμιση κάνουμε ξόρκια ερωτικά, για χρήματα, για τύχη και γενικά ότι θέλουμε να προσελκύσουμε.
ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ: Είναι η πιο δυνατή μέρα της γέμισης. Τότε είναι προτιμότερο να γίνονται τα ξόρκια για να φέρουν κάτι καλό στη ζωή μας τα οποία όμως απαιτούν μόνο μια μέρα για να γίνουν.
ΧΑΣΗ: Χάση ονομάζουμε την περίοδο από την επόμενη μέρα της Πανσελήνου μέχρι τη Σκοτεινή Σελήνη, δηλαδή όταν χάνεται το φεγγάρι.

ΞΑΣΤΡΙΣΜΑ: Για να ξαστρίσουμε τα υλικά μας τα βγάζουμε έξω να τα βλέπει το φεγγάρι.Θα πρέπει να έχει σκοτεινιάσει τελείως! Το ξάστρισμα διαρκεί τουλάχιστον 4 ωρες και τα υλικά πρέπει να μαζευτούν πριν βγει ο ήλιος! Τα υλικά μας τα ξαστρίζουμε και τα μελετάμε με δικά μας λόγια κατά τη διάρκεια του ξαστρίσματος για να ενισχύσουμε την δύναμή τους και να τους δώσουμε ενέργεια.
40 ΚΥΜΑΤΑ:Όταν το ξόρκι απαιτεί να μαζέψουμε νερό από 40 κύματα, απλώς πηγαίνουμε στη θάλασσα (καλύτερα βράδυ για να μη μας δει κανένας, εκτός αν το ξόρκι λέει κάτι διαφορετικό), ακουμπάμε το στόμιο από ένα μπουκαλάκι στη θάλασσα και μετράμε 40 κυματάκια (δεν χρειάζεται να είναι μεγάλα κύματα) καθώς μαζεύουμε το νερό.
Το ίδιο κανούμε και στην περίπτωση που πρέπει να περάσουμε ένα φυλακτό από 40 κύματα. Βάζουμε το φυλακτό στη θάλασσα και μέτράμε 40 κυματάκια. Αυτό είναι μέρος της διαδικασίας ενεργοποίησης ή της κάθαρσης ενός φυλακτού (ανάλογα πάντα τι προβλέπεται για κάθε φυλακτό)
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΤΡΟΥ: Ενεργοποιώ ένα φίλτρο σημαίνει ότι ακολουθώ μία διαδικασία (η οποία μπορεί να διαφέρει λίγο από φίλτρο σε φίλτρο) που συνήθως περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ξάστρισμα και μελέτημα. Τα φίλτρα που αγοράζουμε, συνοδεύονται από χαρτάκι που μας λέει ποια διαδικασία ακολουθούμε.
Η ενεργοποίηση γίνεται για να υπακούσει το φίλτρο στο άτομο που το χρησιμοποιεί δηλαδή σε εμάς (γι' αυτό όταν το ενεργοποιούμε λέμε και το όνομά μας) και να εκπληρώσει τις επιθυμίες μας. Συνδέουμε το φίλτρο δηλαδή με εμάς.
ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΞΟΡΚΙ:
Συνήθως τα ξόρκια γίνονται βράδυ, εκτός και αν το ξόρκι που κάνουμε απαιτεί κάτι διαφορετικό. Τα ξόρκια για καλό συνήθως γίνονται σε διπλή ώρα πχ 22:00, 24:00
ενώ τα ξόκια που γίνονται για να διώξουμε κάτι, τα κάνουμε συνήθως σε μονή ώρα πχ 21:00, 23:00.
Εδώ να τονίσω ότι στη μαγεία, η καινούρια μέρα ξεκινά με την ανατολή του ήλιου και όχι μετά τα μεσάνυχτα.
Κάποιες φορές αναφέρουμε ότι τα ξόρκια γίνονται συγκεκριμένη μέρα πχ τα ερωτικά είναι καλύτερα να τα κάνουμε ημέρα Αφροδίτης που είναι η Παρασκευή.
Η Κυριακή είναι η μέρα του Ήλιου
Η Δευτέρα είναι η μέρα της Σελήνης
Η Τρίτη είναι η μέρα του Άρη
Η Τετάρτη είναι η μέρα του Ερμή
Η Πέμπτη είναι η μέρα του Δία
Η Παρασκευή είναι η μέρα της Αφροδίτης
Το Σάββατο είναι η μέρα του Κρόνου

Η καθε μερα κυβερνάται από έναν πλανήτη. Συνήθως κάνουμε τα ξόρκια μας συγκεκριμένες ημέρες και ώρες που είναι κατάλληλες για το κάθε ξόρκι, προκειμένου να έχουμε και την εύνοια των πλανητών.
Έτσι λοιπον:

Η Δευτέρα κυβερνάται από τη σελήνη. Η σελήνη επηρεάζει ανάμεσα σε άλλα και τα επαγγελματικά μας. Καλή ημέρα για ξόρκια που έχουν στόχο την προαγωγή ή την εύρεση εργασίας. Προσοχή όχι όμως ξόρκια για να μας έρθουν χρήματα.

Η Τρίτη είναι ημέρα του Άρη. Κατάλληλη για επιθετικά ξόρκια ή για να σταματήσουμε κάποιον από τα να μας κάνει κακό (επίσης για τον ίδιο λόγο κατάλληλο είναι και το Σαββατο). πχ να παγώσουμε κάποιον ή να σταματήσει κάποιος να μας κάνει κακό. Την Τρίτη δεν κάνουμε ποτέ ερωτικό ξόρκι (μόνο αν το ξόρκι πρέπει να γίνει πολλές συνεχόμενες ημέρες και το έχουμε ξεκινήσει άλλη ημέρα. Μόνο τότε το συνεχίζουμε Τρίτη).

Η Τετάρτη είναι η μέρα του Ερμή.Πλανήτης της επικοινωνίας. Αν θέλουμε κάποιος να επικοινωνήσει μαζί μας πχ να μας πάρει τηλέφωνο είναι κατάλληλη ημέρα η Τετάρτη.

Πέμπτη, ημέρα του Δία. Κατάλληλη ημέρα για ξόρκια που θα μας φέρουν χρήματα είτε από εργασία πχ αύξηση είτε από τυχερό παιχνίδι ή άλλο τρόπο. Δυσμενής ημέρα για ερωτικά ξόρκια.

Παρασκευή, ημέρα της Αφροδίτης. Όλα τα ερωτικά ξόρκια ευνοούνται. Επαναφορές, δεσίματα, ξόρκια για νέα σχέση γίνονται αυτή την ημέρα.

Σάββατο, ημέρα του Κρόνου. Ημέρα του τέλους. Σήμερα γίνονται τα δυνατότερα επιθετικά ξόρκια (πχ χωρισμοί, κατάρες κλπ) αλλά και πολλά από τα λυσίματα. Γενικά ότι θέλουμε να διώξουμε από τη ζωή μας το κάνουμε σήμερα είτε είναι άτομο είτε απλώς η αρνητική ενέργεια που διώχνει ένα λύσιμο. ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΞΟΡΚΙΑ. Είναι κατάλληλη ημέρα και για ξόρκια επιθετικά που δεν προλάβαμε να κάνουμε την Τρίτη. Προσοχή γιατί είναι πολλή δυνατή ημέρα και άθελά μας μπορεί να προκαλέσουμε μεγαλύτερο κακό από ότι φανταζόμαστε σε κάποιον.

Κυριακή, ημέρα του ήλιου. Ευνοική ημέρα για όλα τα θεττικά ξόρκια που δεν προλάβαμε να κάνουμε τις προηγούμενες ημέρες (ερωτικά, για χρήματα κλπ).

ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ:
Έρωτα, Αγάπη, Ομορφιά: Ροζ
Πάθος, Έρωτα: Κόκκινο
Χρήματα, Επιχειρήσεις: Πράσινο, Χρυσό
Υγεία: Γαλάζιο
Μαύρο: Σύγχιση, Απώλεια, Διαφωνεία, Κακία

ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟΥ (ΑΣΤΡΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ):
Κριός: Άσπρο
Ταύρος: Κόκκινο
Δίδυμοι: Κόκκινο
Καρκίνος: Πράσινο
Λέων: Κόκκινο
Παρθένος: Χρυσό
Ζυγός: Μαύρο
Σκορπιός: Καφέ
Τοξότης: Χρυσό
Αιγόκερως: Κόκκινο
Υδροχόος: Μπλε
Ιχθείς: Άσπρο

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΕΡΙΩΝ:
Πριν χρησιμοποιησετε τα κερια σας,θα πρεπει να τα καθαρισετε απο την ενεργεια των ατομων που το εχουν αγγιξει πριν απο εσας.Ειναι σημαντικο τα κερια να φερουν μονο τη δικη σας ενεργεια.
Μπορειτε να καθαρισετε τα κερια σας με λεμονι,κρασι ή αλλο ειδος αλκοολ,αλατισμενο νερο,καθαρο λαδι,καθαριστικο επιπλων(γιατι εχει λεμονι),νερο που εχετε βρασει φασκομηλο και βαμβακερο πανι.
Βαλτε τα κερια σας πανω σε ενα καθαρο πανι ή χαρτοπετσετα.Αλειψτε με το υγρο και τριψτε απαλα με το πανι,προσεχωντας να μην τα σπασατεκαι να μην τα χαραξετε.Αφηστε τα να στεγνωσουν.
Ενας ευκολοτερος τροπος καθαρισμου ειναι να περασετε τα κερια σας μεσα απο καπνο λιβανιου ή φασκομηλο,οπως και τους λιθους σας.
Διατηρειτε τα κερια σας σε καλη κατασταση ωστε να μη λυγισουν απο τη ζεστη.Εαν λυγισουν ειναι καλυτερο να μη τα χρησιμοποιησετε,γιατι η ενεργεια δε θα κατευθύνεται σωστα

2 σχόλια:

Unknown είπε...

για Δικαστήριουπαρχει Κανένα ξόρκι για ν πάει καλά

Elsina Mecaj είπε...

Përshëndetje, unë jam Elsina. Pasi ishte në lidhje me Anderson për vite me radhë, ai u nda nga unë, bëra gjithçka që ishte e mundur për ta rikthyer atë, por gjithçka ishte e kotë, e doja aq shumë për shkak të dashurisë që kam për të, e luta me gjithçka. Unë bëra premtime, por ai nuk pranoi. I shpjegova problemin tim shoqes sime dhe ajo më sugjeroi që më mirë të kontaktoja një magjistar që mund të më ndihmonte të bëja një magji për ta rikthyer atë, por unë jam tipi që nuk besova kurrë në magji, nuk kisha zgjidhje tjetër veçse ta provoja. e dërgoi me postë magjistarin, dhe ai më tha se nuk kishte problem që gjithçka do të jetë në rregull para tre ditësh, se ish-i im do të kthehet tek unë para tre ditësh, ai bëri magjinë dhe çuditërisht në ditën e dytë, ishte rreth orës 16:00. Ish-i im më thirri, isha aq i befasuar, iu përgjigja telefonatës dhe gjithçka që ai tha ishte se i vinte shumë keq për gjithçka që ndodhi sa donte që unë të kthehesha tek ai, se më donte aq shumë. Unë isha shumë i lumtur dhe shkova tek ai dhe kështu filluam të jetonim përsëri të lumtur së bashku. Që atëherë, unë kam premtuar se këdo që njoh që ka një problem marrëdhënieje, do t'i ndihmoja një personi të tillë duke e referuar atë te personi i vetëm real dhe i fuqishëm i magjisë që më ndihmoi me problemin tim. Ju mund t'i dërgoni email atij nëse keni nevojë për ndihmën e tij në marrëdhënien tuaj ose në ndonjë rast tjetër. Email: ellenspellcaster@gmail.com
WhatsApp+2349074881619

1) Magjitë e dashurisë
2) Magjitë e humbura të dashurisë
3) Magjitë e divorcit
4) Magjitë e martesës
5) Magjitë lidhëse
6) Magjitë e ndarjes
7) Dëboni një dashnor të kaluar
8.) Ju dëshironi të promovoheni në zyrën tuaj / magjinë e Lotarisë
9) dëshironi të kënaqni të dashurin tuaj
Kontaktoni këtë njeri të madh nëse keni ndonjë problem për një zgjidhje të qëndrueshme. Email: ellenspellcaster@gmail.com
WhatsApp+2349074881619

Δημοσίευση σχολίου